Fiat Stilo: Automaat schakelt niet

Brandstof: Benzine, Motorcode: Abarht, Motorinhoud (cc): 2400

Hoi allemaal.Ik heb laatst een koppelingsplaat met druklager vervangen van een Fiat Stillo 2.4 Automaat, nadat de klant bij de dealer is geweest en ze hebben diagnose gesteld; druklager is kapot. De auto schakelde niet , bleef alleen in neutraal staan.
Bak gedemonteerd, druklager was inderdaad kapot ( plastik waar hij over glijdt was gebroken), die vervangen ook in een keer plaat vervangen. Alles dichtgebouwd ,stekkers aangesloten, starten , start niet. De pook blijft in R staan. Dus kan ik niet starten. Probeer te schakelen . hoor ik wel de selespeed pomp maar schakelt niet. Vloeistof nivea goed, geen lekkages. Tijdens monteren van de bak trouwens, heb ik de pomp zelf erafgehaald, voor meer ruimte. ,daarna weer teruggezet. Misschien daar is iets mis gegaan? Hoe kan ik hem ontluchten zonder computer? Wie heeft hier ervaring mee/ Alvast bedankt.

tigran

Geplaatst door tigran (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Stilo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Stilo of stel zelf een nieuwe vraag.