Fiat Barchetta: barchetta knipperlicht blijft branden en waar zit de relais erge

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Dag beste lezers van problemcars,

Ik heb de volgende vraag mijn knipperlichten van de barchetta blijven vaak branden en gaan dan niet uit en dan weer aan.
Ik hoor wel dat de relais soms weer aan gaat bij het stuur ergens maar waar hij zit weet ik nog niet zo goed hoor hem wel maar heel zachtjes.
Af en toe gaat de relais aan maar dan klappert hij heel zachtjes.
Ik zou het heel fijn vinden als iemand mij kan vertellen waar hij nu precies zit.

Al vast bedankt Erik.

ernaco

Geplaatst door ernaco (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Barchetta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

thei11316 (0), 12 jaar geleden

Beschermkap van de stuurkolom demonteren,het relais9blauw) zit dan aan de onderkant op de RAW schakelaar gemonteerd.

ernaco (0), 12 jaar geleden

geachte Thei,

Bedankt voor je antwoord, het was bijna goed de relail voor RAW zit niet aan de RAW zijde maar aan de onderzijde van de stuurkolom.
Maar je hebt me aardig op weg geholpen, de relais had een ligte ringeteje om 1 pootje zitten en die heb ik gesoldeerd en hij werkt weer naar behoren.

Ik heb nog 1 vraag en ik zou het fijn vinden als je daar ook antwoord voor hebt.
Het volgende is bij de Bargetta de deur gaan niet meer opslot met deze kou van -4 tot -10 graden ik kan wel draaien met mijn sleutel maar er gebeurd niets mijn vrouw heeft wel warm water over het slot gegoten want ze kreeg het slot niet om ook niet met slotondooier.
weet jij misschien wat er aan de hand is

met vriendelijke groet Erik

thei11316 (0), 12 jaar geleden

Is de kou,bij deze temperaturen weigert ook 1 deurslot van mijn Tipo en er zit geen water in,denk dat de kunsstof van dat ene slot wat aan de krappe kant is en met dit weer te veel krimpt en zo vast komt te zitten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Barchetta of stel zelf een nieuwe vraag.