Fiat Croma: Bedrading anti-verblindingsspiegel

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 1910, Vermogen (kw): 110

Hallo allemaal,
Een maand geleden kocht ik een Fiat Croma 1.9 Multijet Emotion 110 Kw. Het is mijn tweede Croma, de eerste was ook uit 2007, maar met een benzine motor 1.8. In deze auto had de verkoper de originele binnen spiegel met elektronische anti verblinding eigenschappen, vervangen door een oude, eenvoudige spiegel. Van mijn eerste Croma was ik de elektronische type gewend, dus kocht ik voor mijn "nieuwe" Croma ook zo een en gemonteerd. Mijn vraag is: hoe kan ik testen of ie het doet, zonder de weg op te gaan?

Dank jullie wel.

Superfer

Geplaatst door Superfer (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Croma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 7 jaar geleden

In het donker erop schijnen met een zaklamp....

Superfer (0), 7 jaar geleden

Hoi Hans4040,
Net gedaan, maar hij werkt niet. Ik weet van mijn oude Croma dat een van de lampjes onderaan de spiegel brandt als hij actief is, nu zie ik geen lampje branden. Deze spiegel komt uit een model met alarminstallatie, regen en licht sensoren, maar omdat in mijn auto geen alarm zit, kan het best zijn dat de contacten in de stekker anders zijn aangesloten. In dat geval zou de spiegel geen stroom kunnen krijgen en dan doet ie het natuurlijk niet. Hoe ik dat kan controleren is dan de uitdaging...

Vriendelijke groet!

Hans4040 (310) PRO, 7 jaar geleden

Daarvoor moet je een schema hebben en dat heb ik niet voor je, helaas...

Superfer (0), 7 jaar geleden

Hoi Hans,
Herstel: hij doet het wel... ik zie ook het lampje branden, ik was gewoon vergeten om het contact aan te doen. Hoe dom kun je zijn ;-)
Hartelijk dank voor jouw advies, probleem opgelost!

Vriendelijke groet!

Hans4040 (310) PRO, 7 jaar geleden

Aha, mooi zo.
Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Croma of stel zelf een nieuwe vraag.