Fiat Seicento: benzine meter

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

bij het rijden gaat de benzine meter heen en weer net of de vertraging stuk is. dus bij half volle tank en goed door de bocht gaat het reserve lampje ook al branden. wat kan hier de oorzaak van zijn????


vr gr basje

basje

Geplaatst door basje (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Seicento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (20) PRO, 16 jaar geleden

bas haal de vlotter eens uit de tank daar zal wel iets mee mis zijn maar dat zie je pas als je hem eruit hebt.

groetjes jan.

matthijs1 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo Bas en Jan, dit doen ze toch allemaal, vanaf de panda tot de nieuwe 500 en 600 aan toe, of alle tankvlotters van onze klanten moeten kapot zijn ?? (lees dit zo, GOED door een bocht en half volle tank, is geen commentaar op jou visie Jan)

groet thijs

basje (0) PRO, 16 jaar geleden

maar is het dan normaal dat de meter zo snel schommeld????? het gaat gewoon mee met het klotsen van de tank dus als je rijd staat die niet stil gaat continu heen en weer????


basje

matthijs1 (0) PRO, 16 jaar geleden

He Bas, zo had ik het dus gelezen en niet zoals je nu schrijft, volg Jan z'n raad maar op. demper van vlotterarm kapot ofzo.

suc6 thijs

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.