Fiat Seicento: Blijven lekken bij de Radiateur

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1. Sporting

Hoi allemaal, ik heb een vraag, heb hier een Seicento 1.1 sporting staan, waar vorig jaar een nieuwe radiateur in is gekomen, in eerste instantie lekte hij bij de sensor, die hebben we gewoon vervangen, dus dat was daarna goed, daarna bleek hij af en toe bij de onderste slang aansluiting te lekken als de motor af gekoeld was, inmidels zijn ook de slangen vervangen, hieraan ligt het ook niet, dus hadden we zoiets van een fabrieks fout van de radiateur, nu heb ik vandaag de 2 e nieuwe radiateur erin gezet, en ook de sensor omgezet, nou lekt die bij de sensor weer, terwijl die sensor 1 jaar oud is, of is het eenmalig gebruik ?

Kadett Fahrer56

Geplaatst door Kadett Fahrer56 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Seicento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (1680) PRO, 8 jaar geleden

Nee , maar zit er wel een nieuwe pakkingring tussen ?

Kadett Fahrer56 (0), 8 jaar geleden

Ik heb de ring niet vervangen, omdat deze er niet vanaf gaat, dat had ik namelijk al geprobeerd, anders haal ik morgen maar een nieuwe sensor,

Kadett Fahrer56 (0), 8 jaar geleden

Vandaag de sensor nog even vervangen, maar hij lekt nog steeds bij de sensor aansluiting, ben een beetje einde raad, alles is nieuw, radiateur/ slangen/ klemmen/ sensor.

En nog blijven lekken

thei11316 (0), 8 jaar geleden

Die pakkingring is er op gekomen dus moet die ook kunnen verwijdert worden,desnoods met geweld,ring mollen en dan een dikkere(koperen) ring monteren,evt de schroefdraad in het blok en van de sensor goed droogmaken en er hittebestendige vloeibare pakking aan doen,dan moet het lekken tot het verleden behoren.

Kadett Fahrer56 (0), 8 jaar geleden

Normaal is dit toch niet, heb een nieuwe sensor erin gezet vandaag, alles is verder ook nieuw, trijfel toch aan de kwaliteit van het matriaal

kaleido 1 (1680) PRO, 8 jaar geleden

Niet te moeilijk over doen , beetje vloeibare pakking er aan , de boel goed droog maken , ding er in draaien en klaar , qualiteit is bij , ik vermoed imitatie , altijd een questie van geluk hebben.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.