Fiat Punto: dashbordlampje brand v/h inspuitsysteem

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2 16v

auto loopt nu op een soort nood progamma ,en ik wordt volgens het boekje verwezen naar de garage. wat kan ik eerst proberen voordat ik dat doe?

Henk.52

Geplaatst door Henk.52 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Als 1e het bouwjaar in vullen, dat kan helpen.
Zonder foutcode is het het een heel gezoek, zoiets als een speld in een hooiberg.
Zijn er naast het brandende lampje nog andere klachten? Slecht starten? Inhouden? Verhoogd verbruik?

Henk.52 (0), 13 jaar geleden

sorry het bouwjaar is 2002 en heb de accupolen even schoon gemaakt en kreeg het gevoel dat de plus pool niet strak genoeg zat ,heb het kunststof kapje wat er aan/tussen gemonteerd zit er tussen uit gehaald en even diverse stekker verbindingen er op en af gehad en merkte dat er onder de twee grote stekkers een kabel loopt waar vier draden uitkomen ,als ik daar aankwam veranderde het toerental maar kon niets aparts vinden ben een ritje er mee gaan maken en alles werte normaal weer alhoewel het lampje bleef branden bij thuis komst motor afgezet en het klokje weer op tijd gezet zetten hem weer ff op contact en starten de motor en het lampje was uit........ hoera!! auto loopt nu weer normaal. maak me alleen zorg om welke bedrading het hier gaat. in ieder geval Oldford bedankt voor je snelle reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.