Fiat Punto: Diesel getankt ipv bezine / join de culasse (cillinderkoppakking

Brandstof: Benzine

Ik heb diesel in mijn bezinetank gedaan, ben stillgevallen, dachten dat het probleem lag aan tekort aan olie. Olie bij gedaan, verder gereden zo'n 25km dan stillgevallen. Auto laten takelen want bleek verkeerde brandstof ingedaan te zijn en nu blijkt dat de join de culasse (cillinderkoppakking) kapot is doordat we te lang zijn blijven rijden met de verkeerde benzine te rijden en hier door alles te warm werd in de moter. Klopt dit of heeft de verkeerde brandstof niets te maken met mijn kapotte join de culasse want lees zowat overal dat diesel in een bezinemotor doen niet zo erg is en dat de auto enkel hevig gaat roken en uiteindelijk stilvalt... Kan iemand mij hier bij helpen

Dieselaar

Geplaatst door Dieselaar (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

haal die diesel er maar eens uit en benzine erin en proberen hem weer aan de praat te krijgen door wat benzine er boven in te gooien hij zal wel wat trubbelen in het begin en walmen (uitlaat zit vol)maar ik denk dat dat wel goed komt en gewoon proberen wat hij doet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.