Fiat Doblo: Distributie timing doblo 1.9 d

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19d

Heb net de distributie set vervangen van een Doblo 19 d maar auto loopt slecht dus ik denk dat de boel toch niet goed op tijd staat wie kan me even uit de brand helpen met een tekening of iets van dien aard hoe de merktekens moeten staan ?

Casuquotom

Geplaatst door Casuquotom (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Doblo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

alfons262 (0) PRO, 13 jaar geleden

Het zou ongeveer zo moeten,als ik me niet vergis zouden de streepjes op mde getande riem overeen moeten komen met de streepjes op de poellies.[url=http://img440.imageshack.us/i/picture001...][img]http://img440.imageshack.us/img440/4303/...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

Casuquotom (0), 13 jaar geleden

Precies wat ik nodig heb, ik heb de indruk dat de krukas een tandje of wat is verdraaid ten opzichte van de brandstofpomp en nokkenas want die twee had ik gefixeerd...morgen hoor je of het gelukt is en bedankt voor de snelle reactie !

Casuquotom (0), 13 jaar geleden

Gelukt stond twee tanden verkeert. De fout die ik gemaakt heb was bij het tornen van de distributie om een en ander te fixeren. Bij het afhalen van de distributie deksels is een van de metalen busjes tussen de riem en krukaspoelie gevallen daarna ben ik gaan tornen en achteraf heb ik ook wel iets vreemds gevoeld Loopt weer als het zonnetje nu bedankt !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Doblo of stel zelf een nieuwe vraag.