Fiat Punto 75 EL: electriciteit valt tijdens het rijden uit

Bouwjaar: 1995

sinds enige tijd valt met regelmaat de spanning even weg van de autoradio, toerenteller, klokje, km teller.
Dit gebeurd met starten, maar vaker onder het rijden bij willekeurige snelheid. Met name als je het knipperlicht (links of rechts) of de gewone lampen aanmaakt. (radio en het klokje resetten zich dan).
Vandaag viel de auto helemaal uit voor het verkeerslicht. Het tekentje van de inspuiting bleef branden. Je kon starten maar hij viel weer meteen uit. Een minuut of 5 gewacht en toen starte hij weer en kon ik verder.
Maakt hij ergens kortsluiting (in de bedrading)? Ik heb alle zekeringen gecontroleerd en de accu al een keer los gehad maar het probleem blijft zich voordoen.
Heeft iemand een idee wat het kan zijn? BVD

dupl-u-13622-5dd14825c7fa6+Erwin Mussers

Geplaatst door dupl-u-13622-5dd14825c7fa6+Erwin Mussers (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

petertje8912 (0) PRO, 19 jaar geleden

dit is geen sluiting maar een slecht kontact ergens bv contactslot,accuklemmen zekeringkast of ergens een massa die slecht is zoiets moet het zijn, zijn niet zo'n leuke zoek klussen

dupl-u-13622-5dd14825c7fa6+Erwin Mussers (0), 19 jaar geleden

Het was uiteindelijk inderdaad het contactslot. Dit is vervangen en het probleem heeft zich daarna niet meer voorgedaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.