Fiat Tipo: elektronika ?

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Terwijl ik op de snelweg reed begon de auto verschrikkelijk chemisch (branderig) te ruiken. Anwb erbij waarschijnlijk de kachelweerstand volgens hem. Later toen ik door reed gingen mijn ruitenwissers niet meer aan, zekering stuk, deze vervangen maar nog steeds geen werkende ruitenwissers. De zekering is niet weer opnieuw doorgebrand maar tegelijk doet de sigaretteaansteker het nu ook niet meer. Mijn rechter koplamp gaat af en toe in 1 keer feller branden en dan weer minder fel. En in het display gaat nu een rood lampje met een soort mondstukje branden, maar de auto rijdt nog steeds hetzelfde.
Waar zou ik kunnen zoeken, ik vermoed dat er ergens een kortsluiting zit.

kuitersanja

Geplaatst door kuitersanja , lid sinds 15 jaar geleden

1 Reactie

thei11316, 11 jaar geleden

Denk dat je een probleem aan de zekering kast zelf hebt,komt wel vaker voor bij een Tipo,trek hem los en bekijk de bedrading aan de achterkant,dan zie je meteen waar het probleem zit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat ZX of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.