Fiat Cinquecento: fiat cinquecento wil niet meer aanslaan

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

beste mensen,

ik zit met een probleem ik heb bij mijn vader zijn auto de waterpomp vervangen met distributieriem en span rol en alles staat mooi op tijd.
en de auto starte gewoon tot het moment dat ik de auto helemaal in elkaar heb gezet en met koelvloeistof heb gevuld.
nu krijg ik hem niet meer aan de gang hij krijgt gewoon een vonk en benzine maar toch wil die niet aanslaan maar het gekke is hij draait mooi rond tijdens het starten maar na een paar slagen krijgt hij hem niet meer rond gedraaid en zo blijft dat door gaan maar dan wordt ook alle lampjes dof terwijl de accu half vol tot vol is maar als ik de krukassensor tandwiel ervan af heb heeft hij dat niet maar dan slaat hij ook niet aan het startblokerings lampje gaat ook gewoon uit als je wil starten en ik heb het met alle bij de sleutels geprobeerd

maiksteph

Geplaatst door maiksteph (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Cinquecento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Tiguan (0) PRO, 9 jaar geleden

Volgens mijn is tocht iets fout gegaan tijdens monteren distributieriem, distributieriem gesprongen van tijd (Vast loper)

Punt (35) PRO, 9 jaar geleden

Volgens mij staat de schijf die het bdp/ontstekings-tijdstip bepaalt niet goed gemonteerd!

Vaak is het maar een nokje die de schijf op zijn plaats houdt en is een fout zo gemaakt.

Voor een leek zou het logisch zijn dat die onderbreking van die tanden op die schijf gelijk komt met het bdp van zuiger EEN en met de BDP sensor .
Deze zit er ongeveer 90 graden vanaf.

Het blokkeren van de motor bij het starten duidt daar op.

Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Cinquecento of stel zelf een nieuwe vraag.