Fiat Grande Punto 2009: Fiat gaat niet meer in versnelling/achteruit

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 350A1000, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 57

Beste lezer,

Ik heb een tijdje geleden een half-automatische Fiat Punto gekocht, en na een paar duizend kilometer begonnen de problemen; De auto schoot tijdens het rijden in z'n neutraal en er ging een waarschuwingslampje branden met: ''laat versnellingsbak controleren, check handleiding'' en daarna ging de auto erg moeizaam in z'n achteruit/versnelling.


Wat kan er aan de hand zijn, en is dit mogelijk op te lossen? En is het het dan nog waard om deze Punto in ''leven'' te houden.

Dus nu mijn vraag: Wat kan er aan de hand zijn, en is dit op te lossen?

B.V.D!

Fauxhole

Geplaatst door Fauxhole (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (275) PRO, 2 jaar geleden

Je kunt beginnen met de auto uit te laten lezen met fiat specs. Apparatuur.
Van daaruit kijken wat er aan de hand is en of het kostentechnisch de moeite waard is .

    Zal ik doen. Bedankt voor je snelle reactie. - Fauxhole (0), 2 jaar geleden

Fauxhole (0), 2 jaar geleden

Even een update:

Ik ging vandaag in m’n auto zitten, om te kijken wat er nou allemaal precies mis is. Na alles gecheckt te hebben, liep ik de auto uit en kwam ik er achter dat ik m’n raam vergeten dicht te doen was. Ik heb daarna m’n auto op het contact gezet, en niet de motor gestart.

Maar wat blijkt, op contact schakelt die gewoon goed, en gaat die ook in z’n R zonder dat die eruit schiet. Ik ben geen autokenner dus heb echt geen idee of dat altijd zo is, maar dit lijkt mij wel vreemd. Iemand enig idee?

kaleido 1 (275) PRO, 2 jaar geleden

De motor loopt niet , dan is de situatie anders , dus is niet veel over te zeggen .

Highway (20) PRO, 2 jaar geleden

lopende motor en deur dicht anders gaat hij uit de versnelling. google op deze half automaten er zijn enkele specialisten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.