Fiat Punto: fiat punto automaat doet niets meer

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

hoi heb hier een punto 1.2 selecta automaat staan.

je kunt de keuzehandel van de automaat in iedere stand zetten maar er komt geen beweging uit de automaat en ook geen vreemde geluiden.is het mogelijk dat de electrische koppeling niet meer werkt.of zijn er andere dingen in de aut.bak die kunnen weigeren.

stranger

Geplaatst door stranger (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

theedgegw (0), 17 jaar geleden

Het kan dat het asje in de bak die de oliepomp aandrijft er uit is gelopen. Dit komt vaker voor. Bak uit elkaar halen en asje goed terug erin zetten lost meestel het probleem op.

eric64 (0) PRO, 17 jaar geleden

controleer ff de speedsensor


succes !!!!!!!!

stranger (0) PRO, 17 jaar geleden

hoi, bedankt voor jullie info.als de automaat koud is gaat de auto voor of achteruit als je heel veel gas geeft.je hoort dan een hoog jakend geluid (oliepomp of zoiets). de koolborstels zijn lang genoeg en de aut.oliepeil is in orde en de olie mooi rood van kleur. eric wat bedoel je met de speedsensor. p.s.als de motor warm is en de aut.bak op temparatuur komt beweegt de auto niet meer.

stranger (0) PRO, 17 jaar geleden

probleem is opgelost. nieuwe cvt-koppeling erin (bij ganzeboom gehaald) en drijfas van de oliepomp vervangen,deze was eruitgelopen en de splains stuk gegaan.

matthew (0), 17 jaar geleden

mijn fiat punto 1.1 6 speed is onder het rijden uitgevallen maar hoe plaats ik een bricht en wat kan de ookzaak zijn voor hij uitviel brande het injectie lampje

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.