Fiat Punto: Fiat punto cvt bak

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine

Mijn probleem met de auto is dat mijn auto wel toeren maakt, maar amper vooruit komt, en soms maakt hij alleen toeren en komt hij helemaal niet vooruit. het is een cvt bak. De fiat dealer heeft mij verteld dat dit 2500 euro kan kosten omdat het uitbesteed moet worden. heeft iemand hier misschien ervaring mee of weet ik kan of moet doen?

Robin

robbedoes24

Geplaatst door robbedoes24 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

robhoozemans (0), 12 jaar geleden

Zó ben ik op de Duitse autobaan gestrand. Maar vlak daaraan vooraf hoorde ik wel een hele mooie PING....!!! Ik heb in de Punto Selecta daarna, toch ook weer een versnellingsbak (ruilbak) moeten laten plaatsen. Voor 1100 inclusief APK-dingetjes was ik 'klaar'. Als je jouw bak wegdoet, houd ik me wel aanbevolen voor de koolborstelhouder. Dat onderdeel is via Fiat niet meer verkrijgbaar. Of heeft iemand suggesties ...??


[url=http://postimage.org/image/i2o93tazl/][img]http://s16.postimage.org/i2o93tazl/koolb...[/img][/url]

thei11316 (0), 12 jaar geleden

Koolborstels en houders zijn makkelijk voor een heel redelijke prijs na te maken(cq te vervangen),mail me maar voor het adres,ik mag hier de link niet plaatsen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.