Fiat Seicento: fiat seicento bj 2000 slaat af en start dan niet meer voor 5 min

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

ik heb een seicento sporting 1.1 uit 2000, met net 100 duizend km op de teller
nooit problemen gehad, tot een jaar terug.
De auto slaat soms spontaan af als ik rijd en dan bv de koppeling intrap, bij afremmen of bij terug schakelen. Ook als hij in zijn vrij staat slaat hij af. dit gebeurt niet altijd. als hij dan afslaat kan ik hem niet starten, pas na enkele keren flink proberen. het lampje van de injector en de accu branden dan.
Ik ben bij de garage geweest (de fiat dealer) en die hebben de auto een hele dag gehad, hebben volgens eigen zeggen van alles gecontroleerd maar konden niets vinden, ze hebben hem ook uitgelezen.
Het enige wat mij opvalt is dat de auto een hoog geluid maakt (geen piep) maar verder niets. Dit geluid maakt hij altijd, als ik echter mijn koppeling intrap is het weg, en naar mijn idee doet hij het ook niet in de 5e versnelling.

Heeft iemand enig idee wat dit kan zijn?? Alvast heel erg bedankt voor de hulp!

blinky1985

Geplaatst door blinky1985 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Seicento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

erka (0) PRO, 11 jaar geleden

BDP Sensor ?

blinky1985 (0), 11 jaar geleden

Hallo Erka,

deze is vandaag vervangen, gaf idd een storing aan. Hopelijk is het nu opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.