Fiat SEICENTO: Fiat seicento inspuit storing

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 176B2.000, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 40

Beste mensen,

Sinds een week wanneer ik mijn auto start gaat het lampje van mijn inspuitsysteem branden en gaat ook niet meer uit. De auto begint te trillen en het moment dat er gas wordt gegeven slaat de auto af. Wanneer ik de auto een dag laat stil staan en hem dan weer start kan ik er een paar km mee rijden en dan begint het probleem weer.

Ik heb de auto laten uit lezen en daar kwam de melding druksensor en toerental sensor (?) uit. Ik heb ondertussen de druk sensor vervangen en er zit een nieuwe krakkassenor in. Ik heb de auto laten resetten de acu er vanaf gehaald het heeft helaas niet zo mogen zijn. Ik ga vanavond de bougies laten vervangen misschien dat dat nog iets uitmaakt.

Mijn vraag lieve lezers, hebben jullie misschien nog iedeen of tips? Of kan ik het beter opgeven.

Bedankt alvast!

Vriendelijke groet,

Demi.

Deemsterd

Geplaatst door Deemsterd (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Seicento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1855) PRO, 7 jaar geleden

Waarom opgeven , als er op de juiste wijze en door een echte monteur naar gekeken wordt , is dit toch op te lossen.
Hoe is de auto gereset , accu los nemen is geen reset.
Controleer wat er niet is , vonk of brandstof om mee te beginnen .

Deemsterd (0), 7 jaar geleden

Het probleem is vaak dat die het de ene keer wel doet de andere keer niet. Gister door een monteur naar laten kijken dingen vervangen storing eruit. Moment dat die de moterkap dicht gooit begint de auto weer te trillen en komt de storing terug. Kan het zijn dat de auto de nieuwe druk sensor en krakkassenor moet inlezen? Ik ben er gister rondjes mee gaan rijden toen starte de auto wel. Hij rijd ook een stuk sneller nu. Maar nu is het weer de vraag komt de storing terug of zal het toch verholpen zijn. Misschien dat er toch ergens iets los zat... Ik zal vanavond even een wat grooter stuk rijden.

Vriendelijke groet,

Demi

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.