Fiat SEICENTO: Ruitenwisser motor achterklep werkt niet.

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 176B2.000, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 40

Hoi, ik heb een vraag, ben bezig met een fiat seicento 1.1 sporting uit '99.

Nou werkt de achter ruitenwisser niet, heb al de zekering na gekeken, rode relai gewisselt, ruitenwisser motor zelf vervangen, kabelboompje van de achterklep vervangen inclusief alle kopere pinnen van de klep en die wat in de carrosserie zitten, maar niks lijkt te werken, krijg wel 12v tot aan de motor ,en je ziet hem ook stroom pakken doordat mijn interieur verlichting lichtjes zwakker wordt.

Het enigste wat bij mij nog naar boven komt is dat het 2e motortje mischien ook defect is.

Wie heeft een goede tip ?

Kadett Fahrer56

Geplaatst door Kadett Fahrer56 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Seicento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Siem Bijman (140) PRO, 7 jaar geleden

Als je de stekker lospakt van het motortje, gaat de verlichting dan ook zwakker branden?

Anders eventjes de massa controleren.

Kadett Fahrer56 (0), 7 jaar geleden

Ik heb laats wel met de stekker los gemeten en had ik 12volt met aan en uit zetten, laats had ik de klep open en toen reageerde de interieur verlichting niet, maar dan komt de stroom ook niet door natuurlijk

Siem Bijman (140) PRO, 7 jaar geleden

Het is wat technisch, maar 12V met de stekker los zegt niet alles. Je zou moeten meten terwijl de stekker erop zit. De 12V moet je dan meten rechtstreeks tov de accu-min.

shynisho (0), 5 jaar geleden

Ik heb hetzelfde probleem gehad. Het asje roest roest vast aan de binnenzijde van de behuizing. Is een kwaaltje bij Seicento. Verzuipen in de kruipolie , een griptang en flinke spierballen. Grof geweld doet in dit geval wonderen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.