Fiat Punto: grande punto 1.9 jtd start soms niet

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 jtd

vrijdag avond was ik bij een vriend van me op bezoek, ongeveer uurtje geweest, wou ik weg wou de punto niet meer aan, paar keer geprobeert te starten, maar hij slaat steeds net niet aan, aangezien ik lid van de anwb ben,anwb opgebeld, na een half uurtje toch nog maar een keer proberen de punto te starten, en ja hoor niks aan de hand(ook geen storingen of iets), dus anwb weer afgebeld.
zaterdagochtend zou ik even na emmeloord toe om wat op te halen voor een vriend van me, dus auto aan na de pomp toe, wou de auto na het tanken weer niet aan, weer de anwb gebeld, na een 30/45 minuten was de anwb er, dus ik laat zien wat het probleem was, alleen de auto ging natuurlijk nu de anwb er is wel gewoon aan, ditmaal wel 2 storingen erin:
p0216: injector/injection timing control circuit.
p0335: crankshaft position sensor a circuit.

volgens de beste man van de anwb was mijn krukassensor stuk, dus direct contact gezocht met mijn monteur en in de middag is de sensor vervangen, daarna nog een rit van 300 km gemaakt en was er niks aan de hand.

vanochtend nog een rit gemaakt van 60 kilometer en ook helemaal niks aan de hand, je zou dus denken dat het nu is opgelost met het vervangen van de krukassensor, 2 uur later wil ik weer weggaan en nu start de auto niet meer, dus andere auto meegehah, uurtje later kwam ik thuis en startte de auto wel gewoon.


zoals iedereen nu wel snapt, word ik hier niet echt vrolijk van(heb de auto net 2 week) en mijn vertrouwen in de gp word er nou niet echt beter op.

iemand enig idee wat het kan zijn.?


groeten nick

grandepuntojtd

Geplaatst door grandepuntojtd (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.