Fiat 500 2017: Heel hoog verbruik en co

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1249, Vermogen (kw): 51

Onze fiat heeft plots een verbruik van 15 l op 100km. Er zijn geen foutmeldingen aanwezig. Lambda sondes werden vernieuwd map sensor nieuw . De katalisator is vernieuwd. Alle filters en olie zijn vervangen. Er werd ook een softwaere update gedaan. De ontsteking kaarsen en bobine zijn nieuw. De distributie riem werd nagezien staat juist. Temperatuur sensor is nieuw.Dit alles zonder resultaat .Verbruik blijft heel hoog alsook de co natuurlijk. Het voertuig heeft slechts 26000km. Wie weet raad. Voertuig werd bij de fiat dealer ook uitgelezen geen foutmeldingen aanwezig ,maar helaas hoog verbruik en hoge co. De uitlaatgassen stinken ook erg.

Geplaatst door

FrankyH (60)

al 1 dag lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Is hij uitgelezen bij de dealer ?

Inderdaad hij is al bij 2 verschillende fiat dealers uitgelezen. En geen foutmeldingen te vinden. Dat is het probleem, alle sensoren en kat zijn vernieuwd. Ik heb ook een softwaere update laten uitvoeren. Maar ik stel mijzelf de vraag de update ging vlot. Maar kan de ecu dan toch nog fouten bevatten. Want sensoren stellen wel bij ,maar ik vind 15 liter veel om de sensoren dit bij te stellen.

FrankyH 60

20 uur

Koelvloeistofsensor geeft ook de juidte waarde aan ?

Inderdaad is ook vervangen uitvoorzorg en tijdens het uitlezen temperatuur 83 gr.

FrankyH 60

17 uur

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat 500 of stel zelf een nieuwe vraag.