Fiat Cinquecento: Inhouden van fiat cinquecento sporting uit 1995

Bouwjaar: 1995

Ik heb een fiat cinquecento sporting uit 1995 welke momenteel iets meer dan 120.000km gereden heeft.

Het probleem bij mn auto is dat hij inhoud zo ongeveer bij 3000 toeren. Wanneer ik hem zo 's ochtends start en ermee rijd houd hij helemaal niet in. Zou ik hem nou na mn rit bijv. 5 minuten niet gebruiken en dan er weer mee gaan rijden dan houd hij direct in bij die 3000 toeren. Als ik hem gewoon start dan loopt hij gewoon mooi.

Ik ben bij de dealer geweest en die hebben een benzine relais vervangen. Het is iets minder geworden maar het probleem is nog niet verholpen. Ook zit er een nieuwe benzine filter onder de auto.

Er branden geen lampjes in de auto, dus het is niet snel ergens aan te herleiden.

Zijn er mensen die dit probleem ook gehad hebben of een handige tip voor me hebben. Zouden jullie mij dan asjeblieft willen mailen.

Alvast hartstikke bedankt.

Groeten Brian Seuneke

zeugjr

Geplaatst door zeugjr (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Cinquecento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

nouky (0), 19 jaar geleden

probeer eens een andere injector

stefan visser (0), 19 jaar geleden

brandstofpomp pomp verstopt dat kan om dat deze fiat's terug moesten naar de dealer om dat de tank niet goed was. om dat de brandstof tank begon terotten je ken het zien als je je alchterbank om hoog doet dan zie je een zwarte kam met 4 m6 moeren zitten sleuteltje 10 haal die los en dan zie bbrandstofpop tegen als er silicone ziet (ook wel vloeibare pakking) dan moet de brandstof pomp er uit en schoon ge maakt worden.(let op als je dit zelf wil gaan oplossen dan moet de tank zo goed als leeg zijn dan ken je de tank ook goed schoon makken). is dit het niet dan is het toch de injector (haal er geen een op de autosloop die zitten vaak vast geplakt van het stil staan) dan ken je beter de oude injechtor er uit hallen en laaten schoon makken.



laat het maar hooren wat het was
mvg. montuur stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Cinquecento of stel zelf een nieuwe vraag.