Fiat Cinquecento: sleutel code computer probleem

Bouwjaar: 1996

ik heb een cinquecento 900 van 1996, met het type 1 code systeem
nu is de massa kabel gebroken van de motor naar het chassis, en de computer verbrand (die grijze onder de motorkap) en het code computertje van de sleutel ( klein zwart kastje)
nu moet ik een nieuwe set bestellen en dat is prijzig
nu hebben ze mij verteld dat ik er ook een code-loze computer van de allereerste types aan kan zetten en dat dan alles weer werkt, alleen het code lampje op het dashboard blijft dan branden, en daar kan ik zo het lampje uit trekken dus dat lijkt me niet zo'n probleem, weet iemand of ik bijvoorbeeld ook een computer van een panda of uno kan gebruiken?
en zo ja van welke types?

jarno5182

Geplaatst door jarno5182 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Cinquecento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan visser (0), 19 jaar geleden

je moet alleen een nieuwe computer hebben en je moet ook de moeder sleutel hebben heb je diet dan moet je kijkken of je daar aan ken kommen doe moeder sleutel is bij fiat altijd rood
ik heb wel computer zonder code maar ik weet niet of die het doet dan moet ik effe hooren of hij het dan doet of uitprobeeren ik hoor het wel gr stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Cinquecento of stel zelf een nieuwe vraag.