Fiat Seicento: injector????

Bouwjaar: 1999

Hallo, ik hoop dat iemand mij kan helpen, want ik wordt er werkelijk niet goed van. Het is allemaal begonnen op vrijdagavond tijdens de sneeuwbui. Mijn autootje reed werkelijk prima, maar ineens deed ie niets meer. Eerst effe aangeduwd, maar sloeg na zo´n 300 meter weer af. Toen de wegenwacht laten komen... Mijn massakabel bleek los te liggen en hierdoor was mijn dynamo naar de filistijnen. Deze is vervangen, maar lampje van injector bleef branden... Bij de fiat-dealer laten uitlezen en daar kwamen heel wat storingen uit. Accu is toen vervangen en toen bleef er nog maar 1 storing over: de verstuiver... Deze ook vervangen, maar het lampje blijft branden en hij blijft horten en stoten, dus weer naar de fiat-dealer om opnieuw uit te lezen, daar kwam nog steeds de verstuiver uit, maar ineens ook de lambda-sonde... er werd me geadviseerd om die eerst maar te vervangen, dus dan doe je dat toch?
nu rijdt ie weliswaar iets beter, maar nog niet goed. Ook blijft nog steeds het lampje van de injector branden en wederom bij de dealer kwam het uit het aflezen naar voren...
Daar werd nu geadviseerd om injectorreiniger in mijn benzine te gooien.. ook dat heb ik gedaan, maar niets lijkt te helpen...
Wie weet wat er aan de hand kan zijn?????????
ik word er werkelijk niet goed van....

met vriendelijke groet

jerseylove

jerseylove

Geplaatst door jerseylove (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Seicento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jerseylove (0), 17 jaar geleden

het is inmiddels gelukkig helemaal opgelost. Mijn boordcomputer bleek defect en dat bleken alle klachten te zijn. Alle andere dingen zijn dus min of meer voor niets geweest, het enige voordeel is dat mijn auto nu bijna helemaal vernieuwd is hahahahah!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.