Fiat Seicento: remmen pakken diep.

Bouwjaar: 1999

Fiat Seicento 1.1 sporting had zeer vuile remvloeistof. Een dag na het vervangen van de remvloeistof, zakt het pedaal bijna tot de bodem tijdens het remmen. De wagen heeft ABS en komt goed tot stilstand. De remmen toch nog maar eens opnieuw ontlucht, er komt echter geen lucht uit het systeem. Dit kan ook bijna niet daar er geen lucht in is gekomen met verversen. Het lijkt op een intern lek in de hoofdremcilinder. Geeft het ABS systeem verder wel eens problemen of is het toch de hoofdremcilinder?
Wie heeft er sugesties?

Ruud10657

Geplaatst door Ruud10657 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Seicento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

terror (0) PRO, 18 jaar geleden

ik denk secundaire cup

Ruud10657 (0) PRO, 18 jaar geleden

Remmen nogmaals ontlucht, volgens de klant is het nu "veel" beter, ik merk echter geen enkel verschil. De wagen komt goed tot stilstand en volgens de remmentestbank (APK) zijn ze ook goed.

terror (0) PRO, 18 jaar geleden

mooi toch

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.