Fiat Punto: kachelradiateur

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine

wie kan mij vertellen hoeveel werk het is om deze kachel te vervangen want deze lekt namelijk en verliest regelmatig koelvloeistof en op de ramen in de auto komt veel vochtaanslag

jan4948

Geplaatst door jan4948 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Laudermarke (0), 17 jaar geleden

Twee avonden werk en goed onthouden hoe je het los gemaakt hebt. Het hele dashbord moet eruit. Verder kwamen we er achter dat er twee types zijn qua radiatoren.

santos (0), 17 jaar geleden

hoi jan ik heb het vandeweek ook gedaan met een uno moet goed kijken hoe je alles los maakt maar het gaat best wel met 6 uurtjes waren we klaar

sjaak321 (0), 17 jaar geleden

Ik heb een Punto 60 SX uit 1997 en heb een nauwkeurige omschrijving van alle schroeven en bouten die ik moet los draaien.
Wat ik graag nog wil weten is of ik eerst de accu moet loskoppelen i.v.m. de 2 airbags, hoe ik de verwarmingsslangen moet afknijpen en waarmee en hoe ik kan zien welk merk kachelradiateur er in zit, dan kan ik deze alvast bestellen, anders duurt de vervanging een week.

thei11316 (0), 17 jaar geleden

Hoeveel werk het is weet ik niet,maar onder je motorkap zit een indentificatie plaatje,neem alle gegevens hiervan over,zo kun je bij de dealer de juiste onderdelen bestellen voor jou Punto.

Aan die nrs is te zien,hoe en met welke type onderdelen de auto samengestelt is.

sjaak321 (0), 17 jaar geleden

Ik heb het dashboard losgekregen, maar nu weet ik niet hoe ik de kachelradiateur uit de middenconsole moet krijgen. Moet deze helemaal los of is er een mogelijkheid om de kachelradiateur er zo uit te trekken. Ik kan nl. niet ontdekken hoe dit daar onder precies zit. Ik weet natuurlijk wel dat de slangen onder de motorkap losgekoppeld moeten worden.
WIE KAN MIJ HELPEN?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.