Fiat Punto: kachelradiator

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 8 klepper

Kan iemand mij vertellen hoe de kachelradiator uitgebouwd moet worden?

awm

Geplaatst door awm (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sjaak321 (0), 15 jaar geleden

Ik heb dit zelf anderhalf jaar geleden gedaan, maar ik doe dit nooit meer. Ik heb overigens een Punto uit 1997 en ik weet niet of deze hetzelfde is als die van jou.
Het hele dashboard moet eraf en de stuurkolom moet worden losgemaakt, want het stuur moet zakken om overal bij te kunnen. Dan moet ook alle bekabeling worden losgehaald. Ook moet er tegen het schutbord in de motorkap nog het een en ander worden losgeschroefd en moet de middenconsole, die dan helemaal kaal is, worden losgehaald en dan kun je bij de radiateur.
Achteraf had de garage bij mij om de hoek (in Venlo) dit voor E. 350,- gedaan en als ik dat had geweten had ik dit gelijk gedaan, want mij was verteld dat dit een reparatie zou zijn van rond de E. 750,-. De radiateur kost E. 45,-.
Ik ben geen monteur maar wel behoorlijk handig, maar het is een rotklus, want de garage waar ik de auto had gekocht had geen zin in deze reparatie, zij verwerzen me naar de Fiat-dealer.
Ik hoor nog wel of je het zelf wil gaan doen, dan zoek ik even op waar alle uitleg staat, want je moet echt enkele dingen weten, want anders kom je er echt niet uit.

sjaak321 (0), 15 jaar geleden

Als er geen reactie meer komt, prima. Dan hoef ik hier niet meer naar te kijken.

kleijn (0), 15 jaar geleden

ik zou je willen helpen kerel maar ik weet het niet
koop snel een vraag baak van je auto.
staat het zeker in
mvg willem2

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.