Fiat CINQUECENTO 1.1: kleurprobleem wie heeft de juiste spuitbus

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 176B2.000, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 40

Ik heb een gele cinquecento sporting van 1997 maar deze kleur is ook in de seicento gebruikt.

kleurnummer 258/a staat er op heeft iemand de juitse kleur of heeft iemand het juiste nummer voor een een spuitbus. Was vandaag om een lakstift/ spuitbus maar dit kwam totaal niet overeen. Tenzij hij compleet verkleurd is natuurlijk maar de binnenkant is nog niet verkleurd en dit lijkt ook voor geen meter.
Iemand een oplossing

LadaPriora

Geplaatst door LadaPriora (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Cinquecento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 7 jaar geleden

Tja, als de auto verkleurd is krijg je niet de juiste spuitbus....
Rest alleen een ritje naar een autospuiter die de kleur kan scannen en namaken.

kaleido 1 (1620) PRO, 7 jaar geleden

Er zitten meerdere tinten geel op zo een fiat , dan wordt er een spuitbus gemaakt die daar in de buurt komt , zelf gehad met een scenic , 1 kleurnummer maar 3 verschillende tinten mogelijk.
Net wat hans zegt op kleur laten maken , maar zorg er eerst voor dat de originele kleur dmv flink poetsen weer terug komt , geel is 1 van de tinten die erg verbleekt , er komt een witte waas overheen , verkrijten.

LadaPriora (0), 7 jaar geleden

ja maar hij is op het zicht nog heel egaal en netjes. De kleur 258/a was veel feller.
De binnen kant onder de mat is natuurlijk de originele kleur als je daar de kleurstaal op deed leek het ten opzichte van het geel wel oranje.

kaleido 1 (1620) PRO, 7 jaar geleden

Egaal verweerd , pak maar eens een beetje commandant of ander poetsmiddel met polijstpasta er in , poets dan eens een stukje op een plek die niet meteen in het zicht zit , dan zul je zien wat het verschil is verwacht ik.

LadaPriora (0), 7 jaar geleden

binnen verkleurd toch niet iets onder de mat?

kaleido 1 (1620) PRO, 7 jaar geleden

De auto is van 1997 , er zal ongetwijfeld eens iets over gespoten zijn of helemaal , is toen de juiste kleur er op gegaan ?
Kleur er bij laten maken dus.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Cinquecento of stel zelf een nieuwe vraag.