Fiat Cinquecento: Probleem bij koude start.

Goedenavond,

Ik ben het spoor even bijster. Het zit namelijk zo: wanneer mijn auto koud is en ik hem start, lijkt het alsof de motor stationair niet helemaal soepel loopt. Er klinkt een soort van onregelmatig lopend geluid. Wanneer ik een beetje gas geef, verdwijnt het geluid en loopt de motor perfect. Ik heb geen problemen met rijden, hij houdt niet in, trekt goed op, geen vreemde geluiden enz. Het is enkel en alleen bij een koude motor. In het begin werd er gedacht dat het mijn bougies waren, die zijn overigens kort daarna vervangen. Mijn fiat tikt al jaren bij een koude start (kleppen), daarvoor heb ik een blikje olie erin gegooid en dat lijkt nu beter te gaan.

Heeft iemand enig idee wat dit kan zijn?

Alvast bedankt!

Lesxx

Geplaatst door Lesxx (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Cinquecento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1660) PRO, 7 jaar geleden

Maak eens een geluidsopname , lastig om met deze info iets zinnigs te zeggen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Cinquecento of stel zelf een nieuwe vraag.