Fiat SCUDO 2.0: knipperlichten knipperen niet meer

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: RHW, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 80

ik heb een steeds terugkerend probleem: de knipperlichten knipperen niet meer. Zowel naar links als rechts en als alarmlichten gaan alle lampjes wel branden, maar niet knipperen...
soms duurt dat een paar dagen, en dan opeens alles weer normaal... zowel met verlichting aan of uit, het probleem blijft onregelmatig terugkomen. Ik heb er nog niets aan gedaan omdat ik niet weet waar aan het ligt..

nelis69

Geplaatst door nelis69 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Scudo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1355) PRO, 7 jaar geleden

De alarmlichtschakelaar is vaak voorzien van het relais dat voor het knipperen zorgt , zou deze eerst controleren , ik zou het in ieder geval in de richting van het relais zoeken.

nelis69 (0), 7 jaar geleden

Bedankt voor je bericht.. waarschijnlijk domme vraag, maar waar vind ik die ongeveer?

kaleido 1 (1355) PRO, 7 jaar geleden

Alarmlichtschakelaar is de schakelaar die je in drukt om alle knipperlichten te laten knipperen !
Bij een los relais , in de zekering kast , anders even luisteren waar er een relais klikt bij het in schakelen van de richtingaanwijzer , kan ook geintergreerd zitten in de electronica.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Scudo of stel zelf een nieuwe vraag.