Fiat Ulysse: koppakking fiat ulysse

Bouwjaar: 1997

de koppakking van mijn fiat ulysse is defect en moet vervangen worden. dit is niet erg, alleen is de bereikbaarheid van de motor erg slecht. wat is de werkwijze om die er uit te halen?

tegentjok

Geplaatst door tegentjok (55) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Ulysse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Audifreak763 (0) PRO, 18 jaar geleden

Diesel?.

tegentjok (55), 18 jaar geleden

turbodiesel, motorcode dhx

Audifreak763 (0) PRO, 18 jaar geleden

Dan is het een heleboel sleutelwerk. Je moet de distribtieriem verwijderen en de hele voorkant van het blok (brandstoffilterhuis, inspuitleidingen, luchtleidingen etc) "ontruimen". Vervolgens moet je aan de achterkant de spruitstukken losnemen. Het uitlaatspruitstuk met de turbo blijft in de auto "hangen". Als je vervolgens de kopbouten verwijdert, kun je de kop met enig passen en meten van het blok krijgen. Het is bepaald geen klusjes voor één of twee verloren uurtjes.

teczwolle (0) PRO, 18 jaar geleden

let er ff op dat je het motorblok ondersteunt je moet namelijk ook de motorsteun aan de distributiekant verwijderen
grtn richard

tegentjok (55), 18 jaar geleden

dat het veel priegelwerk is had ik al begrepen, het enige waar ik mee zit is de "zichtbaarheid" van de onderdelen om er aan te kunnen. bedankt voor de reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ulysse of stel zelf een nieuwe vraag.