Fiat Ducato: Koppeling

Bouwjaar: 1987

Wie kan mij helpen?? Ik ben eigenaar van een camper met daaronder een FIAT 14 bj 1987. Sinds hij vorige jaar uit de winterstalling kwam heb ik een probleem met de koppeling. Met koude motor ontkoppelt hij goed maar met warme motor is dit een stuk minder en ontkoppelt hij veel minder zodat het schakelen een stuk moeilijker gaat. Ben bij de garage geweest en men heeft de koppelingskabel wat strakker gezet. Probleem blijft. De garage gaf aan dat de koppelingsplaten met warme motor waarschijnlijk blijven 'kleven'. Is hier wat aan te doen??????

Alvast bedankt voor jullie reactie.

Groet, Jan

Huisman4615

Geplaatst door Huisman4615 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Ducato? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jos4711 (0), 18 jaar geleden

Hoi Jan,

Ik heb het zelfde voor denk ik als jij beschrijft, maar dit is een peugeot J5 19990. Is allemaal het zelfde hebben ze mij gezegt aangaande motor (Fiat & Citroen & Peugeot)(zie maar mijn vraag bij peugeot als je wil !!! )
Mijn vraag is nu of je het probleem al hebt kunnen oplossen of wat je hebt moeten herstellen ??? Ik dank je al bij voorbaat voor het eventuele antwoord dat je me stuurd.
M.V.G.
Vandenberk jos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ducato of stel zelf een nieuwe vraag.