Fiat Ducato: kraken bij het nemen van bochten

Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,8 idtd

Hallo
bij het nemen vanbochten knarst/kraakt er iets links voor Soms heel erg, soms hoor en merk je niks Als he theel erg is trekt ie ook in het stuur.
waar kan dat aan liggen (veerschotels is mij verteld) Kan ik ook een losse veerschotel bestellen of moet er een complete schokbreker onder.Wat kosten deze schotels ongeveer?
bedankt voor de antwoorden
Gerrit 7

gerit7

Geplaatst door gerit7 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Ducato? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

T.P. (0) PRO, 15 jaar geleden

Het lijken me inderdaad de veerschotels. De schotels zijn inderdaad los te verkrijgen maar dan ik zou ook de lagertjes en de verdere losse delen pakken en vernieuwen. Misschien is het verstandig om ook de andere veerpoot eronderuit te halen en indien nodig gangbaar te maken of repareren. Het is wel wat werk om ze eronderuit te halen, als je geen brug hebt

Rocker77 (0), 15 jaar geleden

Op www.hbase.nl kan je precies zien hoeveel zoiets zou kunnen gaan kosten. Typ je kenteken en ervaar. Veerpootlagers zijn overigens los te bestellen maar dienen aan beide kanten tegelijk vervangen te worden.

teczwolle (0) PRO, 15 jaar geleden

via de dealer kosten ze ong 25 euro incl rubber om het lager heen
zelf is het te doen maar je moet wel een veerspanner hebben

grtn

gerit7 (0), 15 jaar geleden

Het lag toch aan de veerschotel Gisteren is deze vervangen incl lager heb meteen de veerpoot vervangen want deze was ook verroest\mensen bedankt voor het meedenken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ducato of stel zelf een nieuwe vraag.