Fiat Bravo: Linkerhelft tellerplaat verlichting werkt niet meer

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Toen ik mijn auto laatst startte deed de linkerhelft van de tellerplaat verlichting niks meer. Dit gebeurde daarvoor ook wel eens alleen toen hielp het als ik flinke klap op het dashboard gaf; de verlichting deed het dan weer prima.

Nu kan ik slaan wat ik wil: de verlichting doet niks meer..ik ben al op zoek geweest naar massapunten onder het dashboard, kan deze niet vinden helaas.

Weet iemand waar het massapunt precies zit onder het dashboard? En of het misschien simpel te doen is om de verlichting van de tellerplaat zelf te vervangen? Heeft iemand misschien een kleine how-to om dit te doen?

Alvast bedankt voor de antwoorden!

tommy058

Geplaatst door tommy058 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Bravo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

erka (0) PRO, 15 jaar geleden

denk dat er gewoon een lampje kapot is, massapunt zal het niet zijn, dan deed de rest van de lampjes ook niks.

op het brava / bravo forum kun je wellicht een handleiding vinden

tommy058 (0), 15 jaar geleden

Oke, dus moet ik het lampje even vervangen, heb op het bravo/brava forum al gekeken alleen daar staat een oude how-to zonder foto's..niet echt duidelijk. Maar als iemand een kleine aanwijzing kan geven wat ik los moet draaien om bij de tellerplaatverlichting te komen? Anders heb ik straks m'n halve dashboard eruit en nog geen verlichting;)

Thanks!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Bravo of stel zelf een nieuwe vraag.