Fiat Punto: Luchttoevoer kan niet volledig open

Bouwjaar: 1996

Enkele weken geleden is mijn kachelradiateur vervangen door een garage. Sindsdien loop ik tegen een klein probleem op.

Voor het vervangen van die radiateur moest het hele dashboard eruit. Deze is dus ook weer teruggeplaatst, maar nu kan ik de luchttoevoer (binnenaf of buitenaf) niet meer goed regelen. Wanneer de bediening ongeveer in het midden zit (zoals onderstaande afbeelding) blijft de lucht van binnenin circuleren. Verder naar rechts is de schuif niet te krijgen, ook niet met 'gepast geweld'. Wanneer ik de lucht ook van buitenaf wil laten aanzuigen kan ik de schuif naar links schuiven, maar wanneer deze geheel links staat lijkt het alsof de luchttoevoer niet volledig open staat. Dit is vooral merkbaar in het langzaam beslaan van de ruiten.

Hoewel ik zeer te spreken ben over deze garage zoek ik het niet om alleen daarvoor terug te gaan als ik het zelf op kan lossen; het is een enkele rit van 60 kilometer. Zelf ben ik redelijk handig met dit soort dingen, maar ik kan de kabel achter deze schuif niet dusdanig ver volgen zodat ik kan zien of deze ergens blokkeert/verkeerd loopt. Weet iemand waar de klep zit welke deze schuif bedient, zodat ik alsnog zelf kan controleren waar de oorzaak zit?

[img]http://img717.imageshack.us/img717/7458/...[/img]

BastiaanH

Geplaatst door BastiaanH (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

wheels01 (0) PRO, 13 jaar geleden

stiekum toch terug naar de garage die een wanprestatie heeft geleverd...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.