Fiat Panda 1991: Massa verlichting

Bouwjaar: 1991

Hallo,

Ik heb denk ik een massa probleem met de verlichting, kan iemand mij vertellen waar deze panda de massa aansluiting voor de verlichting zit?

De auto doet het super, totdat ik de verlichting aanzet, deze doet het dan niet en de benzine meter gaat naar nul. Het gevaarlijkste is dat de remverlichting niet werkt.....

Help

Groeten Nico

nicoschmetz

Geplaatst door nicoschmetz (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Panda? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

robbie1970 (0), 18 jaar geleden

Waarschijnlijk de massa kabel recht onder de accubak,,even losmaken evt kabelschoentjes vernieuwen een flinke lik vaseline erop ,en klaar is hij weer,
zet alles weer goed vast...
kan ook even controleren als de motor loopt met d elichten aan om even aan de dikke zwarte kabel te morrelen ter hoogte van de bevestiging aan het chassis,,dan zal waarschijnlijk de verlichting uitvallen.
veel succes rob

nicoschmetz (0), 18 jaar geleden

Het probleem is opgelost, er zat vuil (corrosie) in het contactslot. Flink ingespoten met WD40 en even mee morrelen. Alles doet het nu weer helemaal perfect.

Bedankt voor de reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Panda of stel zelf een nieuwe vraag.