Fiat Panda: storing injectie

Bouwjaar: 1993

De Fiat panda 1000 fire uit 1993 waar ik in rij geeft al geruime tijd een storing aan. Op bepaalde momenten gaat het lampje met een injector symbooltje op het dashboard branden. Daar blijft het ook niet bij, want ook het stationair toerental is zeer onregelmatig. het schomelt zelfs tussen de 800 en de 3000 toeren. zo is er niet meer mee te rijden. Ik ben bang dat er ergens een elektronische storing in zit.

De noodoplossing die ik gevonden heb is dat ik de aansturing van de stationairtoerental versteller heb afgekoppeld, zodat het toerental in ieder geval konstant is. Het is wel een slechte oplossing want het autotje is er zeer beroerd van gaan lopen. (inhouden en slecht starten enz.)

nielslinssen

Geplaatst door nielslinssen (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Panda? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Als de storingslamp brandt kun je een storing (laten) uitlezen bij dealer of vakgarage. PAS OP! motor niet uitschakelen want dan heb je een grote kans dat de storing weer weg is.

nielslinssen (0), 18 jaar geleden

Na uitlezen bleek die koelwater temp. sensor niet de juiste waarde aan te geven. Na dat deze vervangen was is het iets verbeterd maar nog niet helemaal goed. Er zit trouwens naast de distributieriem ook nog een sensor. Misschien is deze wel kapot.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Panda of stel zelf een nieuwe vraag.