Fiat Stilo: MIL lamp Aan geen Storing in comp.

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16V

Hi heren,

Ik heb een probleem auto in de werkplaats.
Klacht was dat motormanagement lamp brand en soms sloeg hij plotseling af, je kan hem wel na paar minuten weer normaal starten en rijden.
Elke keer andere storingen met uitlezen, wat mij opvalt ABS comp. geeft aan dat motorstuur app. defect is.
Ik heb in de form een gelijke topic gezien met zelfde klachten en heb ik massa punten in de motorruimte gecontr. en hersteld. inlaatdruk sensor was ook een probleem geweest die is al vervangen en update uitgevoerd door dealer. Auto is laatst bij dealer geweest hebben ze storingen uitgelezen en gewist proefrit gemaakt geen probleem volgens dealer maar probleem komt soms over 15 min. terug soms 3 dagen.
Er is wel een verbetering motor sloeg binnen 15 min. af met stationeer heb ik motor computer vervangen (nieuw dealer) hij slaat niet meer af maar storing lamp blijft branden en KTS 200 geeft geen storingen in de motor comp.

Ik wacht graag op jullie reactie...

Groetjes...

Murat ALAN

Geplaatst door Murat ALAN (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Stilo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

joep5513 (0) PRO, 11 jaar geleden

Hoi,

Let eens op of het snelheidsmeter wegvalt op het moment van de storing. Al een paar keer meegemaakt dat de canbuskabel tussen ABS en Motor ECU slecht contact maakte. Deze was dan net wel/net niet doorgebroken.

Murat ALAN (0) PRO, 11 jaar geleden

Bedankt voor je reactie joep5513

probleem opgelost, ik had computer vervangen maar geen proefrit gemaakt wel 2 uur lang stationeer gedraaid zonder afslaan.
Ik wou hard trappen maar voor dat ik op snelweg was lampje was uit en brandt niet meer...dus met fiat altijd goed proefrit na vervangen van motor computer...

Groetjes...

Murat

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Stilo of stel zelf een nieuwe vraag.