Fiat Doblo 2002: onduidelijk elektro probleem

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 223, Motorinhoud (cc): 1910, Vermogen (kw): 74

Tijdens de hittedagen stapten wij rond 12.00 uur 's middags in de auto en toen deze op contact werd gezet begon de ruitenwisser op de achterzijde erg snel te draaien (sneller dan gebruikelijk). Daarbij werd een zwaar brommend geluid waargenomen, alsof de ruitenwisser moeite had om te draaien.
Vervolgens viel de ruitenwisser uit en nadien hebben wij een erg vreemde storing in de auto. Alle binnen elektra werkt niet meer. Dat wil zeggen de lampen werken niet meer, de fan en de ruitenwissers ook niet meer. Als de fan ingeschakeld wordt, dan gaat de verlichting branden.
Aarding is gecontroleerd en goed bevonden. Er is geen zekering kapot. De zekeringkast is inmiddels vervangen (wij dachten dat er iets op de printplaat doorgebrand was). Echter, helaas is het geen oplossing. Wat zou hier aan de hand kunnen zijn en waar kunnen we verder zoeken?

Doblo_fan

Geplaatst door Doblo_fan , lid sinds 11 maanden geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Doblo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.