Fiat Seicento: ruitensproeier fiat seicento

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

hallo allen, mijn ruitensproeierpompje doet het niet meer. als ik op de stekkers meet, meet ik 3 of -3 volt afhankelijk of je voor of achter bedient. de zekering is heel. tevens doet mijn achter ruitenwisser het niet. dit schijnt een kwaal te zijn. iemand hiermee bekend??

raygt73

Geplaatst door raygt73 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Seicento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 8 jaar geleden

Heb je wel goed gemeten?

kaleido 1 (1660) PRO, 8 jaar geleden

Waar heb je gemeten ?
Als je gemeten hebt op de stekker los van het pompje , moet je 12v meten .
Heb je geen 12v dan zit er onderweg ergens een slechte verbinding of vergane draad.

raygt73 (0), 8 jaar geleden

dank jullie wel voor deze snelle reactie. ik heb gemeten op de draden van het pompje met de stekkers los en het contact aan. ook heb ik een los universeel pompje aangesloten maar hier ook geen reactie. wel hoor ik bij het bedienen van de achterkant daar iets schakelen. verder gebeurt er niets. mijn gedachte is nu ook een overgangs weerstand ergens in de draad.
morgen maar ff kijken.

raygt73 (0), 8 jaar geleden

nogmaals allen bedankt, de draad leek ik orde maar brak af bij het stekkertje. een nieuwe draad mocht ook niet baten, daar het pompje ook nog vast staat. ik heb nu een universeel pompje gemonteerd en dit werkt.

kaleido 1 (1660) PRO, 8 jaar geleden

oke bedankt voor de feedback.

Ruud10657 (0) PRO, 8 jaar geleden

Die Fiat pompjes zijn een ramp, ze lekken inwendig en gaan dan vast zitten;). Ik heb er al de nodige vervangen. Er zitten er twee naast elkaar. Één voor de voorruit en één voor de achterruit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.