Fiat Punto: ruitenwisser interval na flinke regen defect

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1 8v

De interval stand van mijn ruitenwissers is defect en de ruitenwissers schieten niet meer terug naar de uit stand na het uitzetten van de ruitenwissers deze blijven dan bijvoorbeeld midden op de ruit staan. Dit zal het zelfde probleem zijn.

Oorzaak, de afvoer pijpen zaten verstopt in de bak waar je ruitenwissers in liggen vervolgens ging ik door de carwash buiten dat er water uit de ventilator kwam (heel leuk) werkt deze module ook niet meer dus ik heb het idee dat deze kortsluiting gemaakt heeft of zo.

Wat moet ik vervangen?

Ook maken de ruitenwissers debiel veel herrie, nu las ik dat ik dan het hele mechaniek moet vervangen a 180 euro... klopt dit? ik vind dit nog al aan de maat.

Alvast dank!

reneweteling

Geplaatst door reneweteling (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

reneweteling (0), 13 jaar geleden

Hey Casper,

Bedankt voor je antwoord de onderdelen lijn ken ik al, het ging mij meer om die interval unit. Ik weet niet welk onderdeel dit is, als in waar deze zit. Dus dat is meer mijn vraag waar zit deze en hoe test ik deze?

Merci

peter55 (0), 13 jaar geleden

Lagering van de ruitenwissermotor is door het water defect geraakt.
Nieuwe motor is los te koop voor 70-80 e bij b.v. Schuurmans in Kerkdriel.

reneweteling (0), 13 jaar geleden

hey bedankt voor de info ik heb via de onderdelen lijn een nieuwe motor weten te bemachtigen voor 50 euro alles werkt weer naar wens

reneweteling (0), 13 jaar geleden

het is opgelost een nieuwe motor en klaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.