Fiat Seicento: ruitenwisser probleem fiat seicento

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

hoi heb een klein probleem met een fiat seicento waarvan de ruitenwissers de kuren heeft. als ik ze aantik om bijv 1 keer te wissen moet ik hem vast blijven houden anders stoppen de wissers waar ze op dat moment zijn. dus moet hem precies los laten als de wissers in begin stand staan.

en ook de 1e en 2e stand heeft een probleem want die doen helemaal niks. alleen de snelste stand werkt gewoon goed maar ook dan moet ik wel precies afzetten als ze in beginstand staan anders stoppen ze bijv in het midden van het raam.

waar zou dit aan kunnen liggen? neem aan dat het zowiezo de motor niet is want dan had waarschijnlijk geen 1 stand het gedaan. en als het een relais is , welke moet ik dan hebben?

alvast bedankt voor de hulp!

gr
Angelo

Angelo_27

Geplaatst door Angelo_27 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Seicento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

svenney (0), 13 jaar geleden

Ik denk dat het ruitenwisser relais stuk is.

Deze zit bij de zekeringen in de buurt. Haal er 1tje op de sloop voor een tientje en probeer het eens. Is vrij eenvoudig.

Succes

Angelo_27 (0), 12 jaar geleden

relais vervangen en hendel en daarna was het opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.