Fiat Ducato 2016: Schuifdeur

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Ik heb een probleem met de schuifdeur.
Als ik deze open van buitenaf werkt deze perfect doe ik deze op slot kan ik ze naderhand nietmeer openen langs buiten na ontgrendelen.als ik ze opendoe langs de binnenkant met de hendel kan ik ze nadien terug openen en sluiten langs buiten zolang ze niet vergrendeld geweest is.vergrendel ik deze kan ik na ontgrendelen via afstandsbediening of knopje op de bestuurdersdeur de deur langs buiten niet openen .
ik hoor wel het slot ontgrendelen en als je op de deur voelt ter hoogte van het slot kan je de kabels voelen bewegen.maar bovenste slotje op de deur beweegt niet.
Als je als test bij geopende schuifdeur de sloten manueel in de gesloten positie zet en dan de deur langs het buitenste handvat open doe verspringt ook het bovenste slotje in de open positie.

hugo34

Geplaatst door hugo34 , lid sinds 10 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ducato of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.