Fiat SEICENTO: Seicento Start Niet..

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 176B2.000, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 40

Beste techneuten en kenners,

Onlangs heb ik voor mijn moeder die in Spanje woont een Fiat Seicento gekocht. Zodat wanneer zij in Nederland verblijft zij de mogelijkheid tot een auto heeft. Deze Seicento heb ik als kado en verrassing voor haar gekocht, ze komt morgen (dinsdag) in Nederland aan.

Ik denk, ik was de auto nog even voordat zij haar kado in ontvangst neemt. En ja hoor, hij start niet meer..

Ik draaide de sleutel in het contact en hoor niks. Zodra ik de sleutel een slag terug doet komt er code in het kleine schermpje bovenin het dashboard te staan en licht er even een moersleutel(?) in ieder geval een gereedschap-lampje op.

Ik heb de auto op contact gezet en lampen aan maar die gaan niet branden. Het interieur licht brand daarentegen wel.

Help!! Ik heb 0,0 verstand van autos. De auto was niet duur maar zou zo graag willen mijn moeder morgen gelijk een rondje kan rijden. Wat moet ik doen? Is het simpelweg op te lossen met startkabels of is dit een ander bekend probleem? Bij de auto is 1 blauwe sleutel.

Ik hoor het enorm graag!! Bedankt!!

Sander.

Geplaatst door

Nightrider89 (0)

al 7 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Het klinkt alsof de accu helemaal leeg is.
Is er iemand in de buurt met startkabels? of een voltmeter?

Als de accu nu plat is, dan kon deze wel eens aan het eind van zijn leven zijn.
Dus als de auto weer loopt misschien even accu en dynamo laten testen.

oldford 0
badge

7 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.