Fiat punto 1.1: slaat soms af en start meteen weer

Bouwjaar: 1996

punto 1996 benzine 1100,slaat soms af,je kunt hem meteen weer starten,we hebben de auto bij fiatdealer uit laten lezen,die heeft b.d.p.sensor vervangen,en de computer,maar storing zit er nog steeds in.op moment van afslaan gaat injectorlampje branden,en gaat meteen ook weer uit als hij weer loopt,soms gaat ook oranje lampje aan v.d.startblokering(oranje sleuteltje}.
wie heeft dit wel eens meegemaakt?

b.v.d.welk799

Geplaatst door b.v.d.welk799 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

marrewijk (0) PRO, 20 jaar geleden

had laatst iets wat er erg op leek, uiteindelijk was het een lekkende bougiekabel die vonk lekte naar het centrale systeem, van de punto die wij in de wp hadden was zelfs de ecu van slag af gegaan waardoor hij niet meer aansloeg. de ecu moest toen opnieuw geprogammeerd worden.

autoservice 2000 (0) PRO, 20 jaar geleden

Fiat heeft veel problemen met massa. Onder de accu zitten meerdere massaaansluitingen. Veel van de problemen zitten daarin. Alleen de stekkers schoonmaken helpt niet. Je moet echt rigoreus nieuwe massapunten maken en je probleem is dan waarschijnlijk opgelost.

lupo6727 (0) PRO, 20 jaar geleden

bekijk de aansluit contactjes van de voorschakelweerstand eens
die willen ook wel eens slecht zijn ,wordt niet herkent met diagnose app.

wees gegroet

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.