Fiat Fiat Fiorino 225 2011: Slecht starten, stilvallen.

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 75

Hallo,

Na 140000 kilometers wil mijn Fiorino niet meer starten. Hij wil aanslaan maar het lukt niet. En als hij aanslaat draait hij enorm slecht stationair en er komt onverbrande dieselrook uit de uitlaat. Om zeker te zijn dat het niet de EGR is heb ik deze momenteel afgedopt.Er komt een hol geluid uit de motor die lijkt ofdat er een intercoolerleiding af is, wat niet het geval is. De injectoren werden alle 4 vernieuwd en ingelezen. De drukregelklep en de druksensor op de commonrail bar ook. De distributieketting werd ook vernieuwd en ik krijg brandstof aan de rail. Geen foutcode als ik hem uitlees en geen waarschuwingslampjes. Iemand ervaring met dit probleem bij Multijetmotoren? Mvg steven

Herkelbout.s@hotmail.be

Geplaatst door Herkelbout.s@hotmail.be (50) , lid sinds 4 weken geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Fiat Fiorino 225? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Fiat Fiorino 225 of stel zelf een nieuwe vraag.