Fiat Doblò 2004: storing

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 182B6000, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 76

rolstoelauto : veelal bij koude start weigert het gaspedaal binnen ca 5 km en valt uit, loopt dan wel stationair, s'morgens tijdens rijden valt het gasgeven ca 3-4x uit, auto heeft reeds VEEL €x.xxx reparatie kosten gehad helaas steeds zonder oplossing, kmstand 126k, wie geeft een tip ?

Jerien

Geplaatst door Jerien (55) , lid sinds 1 maand geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Doblò? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (2310) PRO, 1 maand geleden

Wat is/zijn de foutcodes ?
Wat is er allemaal al vervangen ?

Jerien (55), 3 weken geleden

in mijn opdracht gaspedaal, bougies, ik denk eigenlijk alles door vorige eigenaars, mijn mening : dealer autoc leiden wist van de storing bij koude motor en en ik vind dat deze mij bewust opgelicht heeft, meet soms storing lambdasonde en vele andere, ecu zou niet vervangbaar zijn? heeft het zin om de luchtmassa meter te vervangen ? + lambda sonde ? er worden mogelijk alleen sloop onderdelen gekozen, heeft een mogelijke vacuum afwijking ook invloed ? het is een fiat-fabrieks-fout, alleen oude monteurs hebben er mee te maken gehad, het is denk ik zinloos jonge monteurs er aan te laten werken omdat ik dan hun lesgeld betaal, ze komen niet tot een oplossing, ik vraag nogmaals foutcodes op, heb jij een idee ??

kaleido 1 (2310) PRO, 3 weken geleden

Sluit eens een scoop aan op de bdp sensor en kijk eens wat het beeld is en controleer het toerental of dit constant is en niet met een regelmaat naar o weg valt.
Je kunt ook als de motor een nokkenassensor heeft de bdp stekker los gooien en kijken of hij wil aanslaan en wel gss wil geven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Doblò of stel zelf een nieuwe vraag.