Fiat Bravo: sleutel kwijt

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 - 16v

Moest vandaag nog even weg, zal mijn sleutels pakken, weg, kom ik tot de conclusie dat ik in een onoverdacht moment de sleutel van mijn auto en woning, in de voordeur heb laten zitten, en er nu niet meer op zitten, weet iemand een adresje, b.v een demontage bedrijf waar ik 2de hands sloten kan krijgen, de moedersleutel, de roodbruine heb ik nog wel en ook een reserve sleutel ( de zwarte ), ben de blauwe kleur sleutel kwijt.
Of heeft iemand een suggestie, idee

Mijn dank is groot

Ras

Geplaatst door Ras (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Bravo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

14 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 13 jaar geleden

Dus als ik het goed begrijp ben je 1 autosleutel kwijt....en je hebt er nog 2.
Dan laat je toch 1 sleutel bijmaken?

mvg,
Hans

jan5047 (0) PRO, 13 jaar geleden

dus de kans bestaat dat binnenkort je huis is leeggehaald en je auto weg is
sterkte ermee

Ras (0), 13 jaar geleden

Hans, als ik de moedersleutel nog heb, en 1 reserve, dan zou ik er toch geen een bij hoeven laten maken, het probleem is dat: Mijn sleutels zijn van mijn voordeur gejat, met de sleutel van de auto, en degene die dat heeft gedaan weet dat dit mijn sleutels zijn, dus van mijn huis en de auto, tja dan heeft het toch geen zin om er nog eentje erbij te laten maken, TOCH......

Jan, van een prof had ik toch wel een ander antwoord verwacht, immers, in de deuren van mijn woning kan ik andere sloten zetten, alleen zou ik tot maandag moetten zorgen dat ik of mijn partner thuis is, mijn auto heb ik even veilig gesteld door hem te stallen, maar ik moet er denk ik andere sloten inzetten, OF IEMAND EEN HELDER IDEE

thei11316 (0), 13 jaar geleden

tweede startondebreker monteren is goedkoper dan alle sloten en ECU vervangen

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

een aftermarket startonderbreker verwijderen is redelijk makelijk. Orgineel verwijderen kan niet, conclusie, hele zooi vervangen

PS, sloten zijn ook wel bij de Gamma te koop ;)

Ras (0), 13 jaar geleden

Thei 11316
2de startonderbreker is misschien wel een optie, maar dan kunnen degene die mijn sleutels hebben nog steeds in mijn auto,pfff


Renaultmonteurtje:
wat is een aftermarket startonderbreker, en een ECU ? (computer?)
Hele zooi vervangen, wat is de hele zooi, en kan ik dat bij een demontagebedrijf kopen? en kun je ongeveer vertellen wat de kosten daarvan zijn?

maarten4874 (0) PRO, 13 jaar geleden

heb je al bij de dealer geinfomeerd lennard?? bij bmw kunnen ze bijv sleutels blokkeren. Oke,kunnen ze er nog in,maar er igg niet mee weg.

en,ik snap heel goed dat je ervan baalt,maar het af te reageren op dit forum heeft weinig zin (#4)...

Ras (0), 13 jaar geleden

Maarten,

Je hebt gelijk, ik baal als een stekker en je hebt gelijk dat ik het niet af mag reageren op dit forum, en dat is mijn bedoeling ook niet, het is meer onmacht, te weten wie je sleutels heeft en er nix aan kunnen doen, sorry.
Maar hoe kan ik een gestolen sleutel laten blokkeren? en dan kan ik mijn eigen sleutels toch ook niet meer gebruiken, of wel, als dat wel zo is zal ik informeren bij de dealer (kun je me hierover een ietsje meer vertellen? Bedankt

maarten4874 (0) PRO, 13 jaar geleden

bij bmw (en misschien andere merken) is het zo dat er b.v. 4 sleutels zijn "vrijgegeven" door de dealer. op deze sleutels is het starten geen probleem. mocht je 1 v/d sleutels kwijt zijn,dan kun je bij de dealer deze door de DIS computer laten blokkeren. Hierdoor kan de auto niet mee aanslaan met de sleutel die je hebt laten blokkeren. Je moet het zo zien dat de sleutels die je nog wel hebt opnieuw worden ingeleerd. Mogelijk is dit bij fiat ook wel het geval...

Ras (0), 13 jaar geleden

Oke Maarten, ik snap hem en ik zal morgen de dealer eens informeren, zou mooi zijn als de deuren dan ook niet meer werkten met die sleutel, maar ik zou er dan toch ook andere deursloten in kunnnen zetten?
of kom ik dan weer in de knoei met het electrisch systeem?

Bedankt

thei11316 (0), 13 jaar geleden

Als je de rode sleutel hebt,kun je bij Fiat minimaal 2 sleutels opnieuw inleren,alleen die zwarte die je nog hebt gaat niet lukken dus zul je via de dealer een extra sleutel moeten bijbestellen.
De sleutel die je evt incl de andere deursloten gaat gebruiken is niet van invloed op je electrisch systeem en heb je bij de CV een afstandbediening dan werkt die op de orginele sleutel.

Ras (0), 13 jaar geleden

Zit dan die afstandbediening op afstand, op de nieuwe sleutel die ik bij de dealer bestel?, want de originele sleutels die ik nog heb, de rode en de zwarte daar zit geen afstandbediening op, en de sleutel die weg is ook niet?

Ras (0), 13 jaar geleden

Net even naar de fiat dealer gebeld, de man adviseerde mij om een nieuwe sleutel bij te bestellen en die te laten inleren, Dan kunnen ze er in ieder geval niet mee weg rijden, en als ik het niet erg vondt om met 2 sleutels te werken, van de sloop of demontagebedrijf 2 sloten met sleuteltje te regelen voor de deuren, nou dat vindt ik niet zo'n ramp, vraag: weet iemand misschien een fiat demontage bedrijf, of fiat sloperij waar ik deursloten zou kunnen krijgen? (of nog een ander idee)

thei11316 (0), 13 jaar geleden

Lees je email maar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Bravo of stel zelf een nieuwe vraag.