Fiat Ducato: snelheidsmeter blijft op nul staan,lichtje voorgloeiing knippert

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.8hdi 146pkis

Is eigenlijk een jumper maar is fiat motor denk ik!snelheidsmeter blijft op nul staan,moterlampje brand,voorgloeiingslampje knippert ong 2min na starten en deze trekt niet op(turbo slaat niet aan)Kan er mij iemand helpen mvg

frerini

Geplaatst door frerini (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Ducato? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

goofyke (0) PRO, 16 jaar geleden

is een zekering kapot en deze spring omdat een verwarming element voor de carterdampen in kortsluiting ligt, kan je gewoon afkoppelen en dan een nieuwe zekering steken, is één van voor in de zekeringskast maar weet niet meer juist welke. Gewoon effe na gaan zal je wel zien dan.
Heb het al enkele keren gehad bij een 2.3 hdi
Grtz....

frerini (0) PRO, 16 jaar geleden

is de zekering nr 11 in zekeringskast in motorcompartiment,inderdaad die was gesprongen ,ht is inderdaad die sensor van carterventilatie die kapot was maar het probleem is nog steeds niet opgelost????

goofyke (0) PRO, 16 jaar geleden

Moet je op het schema kijken zitten nog enkel dingen op die voor kortsluiting kunnen zorgen, de verwarmer van carterventilatie is toch vervangen?? Heb je een schema?

frerini (0) PRO, 16 jaar geleden

zekeringskast kapot en o ka je lang bezig zijn he,toche bedakt voor de informatie .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ducato of stel zelf een nieuwe vraag.