Fiat Cinquecento: Speling stuurkogels Cinquecento

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 899

Hallo wie kan me vertellen wat de fabr,gegevens zijn .

ik heb links en rechts speling op de stuurkogels
zit er een veer bij de kogels ?

OF MOGEN ZE HELEMAAL GEEN SPELING HEBBEN

bedankt alvast voor uw reaktie
groet Koos

jacobus4847

Geplaatst door jacobus4847 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Cinquecento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Koos ,wanneer meet je die speling ,inknijpen met een tang of met de hand de wielen van links naar rechts bewegen. Geen speling is het beste ,maar de APK geeft een speling op van 1mm max. Tegen die waarde gemeten een vermelding op het keuringsformulier. Wil je ze toch vernieuwen zou ik de auto uit laten lijnen . De slagen tellen is leuk voor een basis maar er zijn zoveel fabrikanten in de aftersale dat er altijd verschillen zijn. Succes.

jacobus4847 (0), 13 jaar geleden

Hallo Punt,bedankt voor je reaktie,

Ik heb gemeten met een tang de kogels inknijpen,

mvg Koos

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Koos ,als de speling door de veer op 0 wordt gehouden is het veerbelast. In theorie zou je dan een nieuwe moeten nemen en het verschil in oud en nieuw mag niet meer zijn dan een mm. Ja doei !! zijdelings geen speling ....Goedkeur.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Cinquecento of stel zelf een nieuwe vraag.