Fiat Tipo: start ineens niet meer

Bouwjaar: 1991

eergisteren starte mijn auto slecht in gang ,dus heb ik gisteren (de juiste) bougies gestoken en starte hij toch goed. maar vandaag start hij totaal niet meer. en heb juist de batterij gemeten en is 12.4 volt .lichten werken ook nog goed . maar laaste tijd schokte hij wel wat en ik kon dat wat oplossen door met mijn choke wat op te laten staan . wat kan dit zijn ;onstekingsmodule of benzinepomp ,,?

patje8404

Geplaatst door patje8404 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Tipo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

peter (0) PRO, 19 jaar geleden

om te controlleren als de auto brandstof krijgt is er erg gemakkelijk bij de carburateur even de toevoer leiding eraf halen en dan even starten let op met de brandstof even in een bakje opvangen of een fles.
als de auto geen vonk heeft kun je ook testen trek een bougie dop eraf steek er een schroevendraaier in en leg deze op het motorblok tegen en goede geleider (ijzer) en nu de auto starten let op nergens met de vingers aankomen als je de auto start.(hoog voltage) veel geluk.

patje8404 (0), 19 jaar geleden

merci voor de uitleg maar ik heb ne nieuwe auto gekocht veel beter.

Jan4950 (0), 19 jaar geleden

precies, had ik ook gedaan ;)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Tipo of stel zelf een nieuwe vraag.