Fiat Punto : Startonderbreking verwijderen?

Kan iemand startonderbreking van een Fiat Punto Diesel 99 verwijderen? Deze functioneert niet meer: Transponder + uitleeskastje vervangen, aantal x geprogrammeerd, reserve en code sleutel werken ook niet..... Ik ben niet bang dat ze hem stelen en wil gewoon kunnen rijden.....
Groeten

pjwiskerke

Geplaatst door pjwiskerke (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

dutchmadonna (0), 17 jaar geleden

als men met transponder de zgn. antenne bedoelt die waarschijnlijk bij of in contactslot zit? Wij hadden met brava nml. dat pas na 20 keer draaien eindelijk het lampje sleutelcode uitgingen hij wilde starten, bleek de antenne in contacslot dus niet meer zo goed te functioneren. Probleem opgelost. Overigens zei men bij de fiat dealer dat ik niet met de rode sleutel moest blijven proberen te starten omdat de startonderbreker dan ook van slag zou kunnen raken. Je moet overigens een rode sleutel en een plastic codekaartje hebben bij problemen of bijbestellen van sleutels.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.